super PRAKTISCHE INFO

info SHOP
infopunt en shop
in de ravenstein galerij
("graphure&peintrisme" tentoonstelling)

zeer praktische info (maar echt!)

  • Programmatie 90 % gratis ! De tentoonstellingen en evenementen zijn gratis toegankelijk, behalve de cinemavoorstellingen, enkele concerten en workshops (zie brochure en website).

  • Opgepast : de openingsdagen en uren verschillen afhankelijk van de locaties. We raden u aan om ze na te kijken op de website of in de brochure.

  • Het programma kan je per locatie, per evenement of per dag raadplegen op de website en in de brochure. De gedrukte brochure en de getekende kaart van de Kunstberg zullen verkrijgbaar zijn op de verschillende locaties van het festival vanaf 24/10

  • Nocturne voor de vernissage van het festival op 31 oktober, in de vorm van een wandeltocht. Een tiental locaties zijn toegankelijk van 18u00 tot 21u00 – nadien verwachten we jullie op de bruisende PICTURE! Party met Rodolphe Bruger …

  • Tijdens de hele duur van het festival zijn jullie welkom om mee te doen aan de langste portretgalerij ter wereld! Laat jouw sporen in de Ravensteingalerij achter en versier met je getekende selfie de grote participatieve fresco “Ta gueule, Brussel!” – een papieren rol van meer 1,5 kilometer wacht er op jouw kunstwerk.

RONDLEIDINGEN

Voor  max. 20 pers.

-  Donderdag  7 nov om 12u30 (NL)

 

Vertek: Voor de Sint-Jacob op Coudenberg kerk (Koningsplein)

 

Tarief: €10/pers. Duur : 1u30, bezoek van 4-5 tentoonstellingen en installaties.

Privé rondleidingen op aanvraag - 150€/groep, 130€ schoolgroepen

 

Reservatie NL-EN:

Via Korei

www.korei.be

http://korei.be/ons-aanbod-nl/

Contact

Station Culture vzw   -  www.stationculture.be

 

Berkendaelstraat 119, 1190 Brussel

marie.noble@stationculture.be

sponsors

© 2021 by Station Culture